Välkommen till  Classe´s Garage i Täby

Välkommen

Classe’s Garage AB grundades 2006 och har sedan dess haft sin adress på Svetsarvägen i Täby Kyrkby. Företagets ledstjärna är att ge kunderna en bra service genom att vänlighet, glädje och självklar kunskap genomsyrar verksamheten. Företaget registrerades som aktiebolag redan 1968 då som Järn Milton i Sävsjö i Småland. När Classe övertog familjeföretaget som tredje generation Gustafson genomfördes en verksamhetsändring från järnhandel till nuvarande verksamhet. 

Classe’s Garage tjänster består av bilrekond, däckservice och tillverkning/applicering av företagsdekor på bilar. 

Med mottot att inget jobb är för stort eller för litet hjälper vi våra kunder med ett enkelt och proffsigt arbete, där vår egenkontroll är strikt för att hålla en hög nivå på arbetet som också borgar för att kunderna skall bli nöjda.

Bilrekond 

Rekond kommer från ordet rekonditionering, ett hantverk som betyder ”återställa till nyskick”. Detta kräver rätt utbildning och erfarenhet för att bli riktigt bra. Det har vi på Classe’s Garage. Vi gör allt ifrån vanlig utvändig tvätt till lackrekond samt invändig rekond. Vårat mål är att kunden skall få så nära nybilskänslan som möjligt.  

Däckservice

Som däckkund hos Classe’s Garage får du professionell service genom utbildad personal. Vi utför ny montering av däck, balansering, punkteringslagning samt fälgrenoveringar.  Självklart har vi nyförsäljning av däck och då Classe’s Garage ingår i Hankook Masters är Hankook vårt huvudmärke. Men vi säljer givetvis andra märken också. Men med tanke på din säkerhet säljer vi inte billiga lågprisdäck, då vi inte tycker att dessa uppnår de säkerhetskrav som vi stå för.

Med hjälp däckhotell ”All inclusive” ger vi dig en problemfri däckhantering med allt från byte till förvaring. Fördelen med att ha däcken boende hos oss är att dom finns här under hela förvaringstiden, vilket medför att du kan hämta ut dom precis när du vill om du till exempel skall byta bil.

Bildekor

Att ha sitt företags logotyp på bilen är faktiskt en gratis reklamplats. Om det är så att du vill ha din logotype på företagsbilen eller på den leasingbil som du använder och vi hjälper till så att du får en marknadsföring som syns. Har du ingen egen logotype eller vill förnya dig, så kan vi hjälpa det med det också.

Varför skall man komma till Classe’s Garage

Vi finns här för dig! Vi ställer hårda krav på verksamheten för att du som kund skall bli nöjd. Vår egenkontroll gör att du som kund kan ställa krav på oss. Är du nöjd, så är vi nöjda! Vi kan vårt hantverk och är stolta för det!