Däckhotell i Täby hos Classe´s Garage

Däckhotell i Täby – BOKA HÄR

Däckhotell för trygg, enkel och smidig däckförvaring. Checka-in dina hjul hos oss på Classe´s. Bara lämna in däcken och vi sköter resten. Vi ser till att dina hjul sover gott och är redo för nästa säsong. Vår verkstadf erbjuder flera paketlösningar vid däckförvaring för att tillhandahålla den service som passar just dina behov. Ring oss för mer information.

Däckhotell och däckförvaring på Däckteam

Checka in däcken på vårt däckhotell

Det finns många saker att tänka på för att ta hand om däcken på ett korrekt sätt. Du behöver ha rätt verktyg för att lossa på fälgen och bultarna. Genom att göra rent hjulbultarna gör du det lättare för dig inför nästa däckbyte. Fyll på med ett halvt kilo lufttryck för att se till att däcken håller formen när de inte används.

Sedan är det bra att göra rent däcket ordentligt innan du förvarar allihop i ett svalt och framför allt torrt utrymme. Glöm heller inte bort att märka däcken så att de kommer på rätt ställe efteråt. Låter det jobbigt? För många kan det nog vara det, att hålla koll på hela processen och dessutom göra det rätt är inte alltid det lättaste.

Fördelar med däckförvaring hos Classe´s:

 • Däcken håller längre vid rätt förvaring
 • Vi kontrollerar slitage, mönsterdjup och lufttryck
 • Vi avlägsnar vägsalt och andra föroreningar
 • Du slipper köra fram och tillbaka med stora och smutsiga däck
 • Smidigt och tryggt
 • Möjlighet till tvätt av däck

Vad ingår:

 1. Byte
 2. Tvätt
 3. Kontroll av fälg och däck
 4. Försäkring
 5. Förvaring

Dessutom om olyckan har varit framme och du har fått punktering så ingår en fri punkteringslagning på de däck du har på bilen. Värde 545 kr

Om du meddelar att du känner vibration i form av obalans på däcken som skall tas av, är dom balanserade till nästa gång dom skall på. Helt utan kostnad. Värde 425 kr

Däcken finns alltid tillgängliga hela året om du skulle få för dig att byta bil.

Vår kunniga personal kommer att ge dig information gällande däckens kondition och ev snedslitage.

Classe’s Garage AB har samarbete med firmor som kan hjälpa dig med fälgrenovering och hjulinställning. Självklart hjälper vi till med bokning och beställning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *